Bewertungen von Izumi Helmond

Neue Beurteilungen

5.0
vdS
Heute

3 dagen geleden besteld, bezorging 30 min te laat. Toen ik belde waar het bleef, was de bezorger 'net' weg. Beide pokebowls waren erg droog en smaakten niet vers. De maki en roll daarentegen waren erg lekker.

Wil
16 Mai 2022

Eten is lekker, keurig op tijd bezorgt Het lukt alleen nooit bij opmerkingen of wensen, is de onze extra wasabi, en dat gebeurd nooit.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerrit van Mourik
15 Mai 2022

Precies op tijd bezorgt en het was weer fantastisch!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sander
15 Mai 2022

Op tijd klaar bij afhalen, goed op smaak, netjes verpakt, aanrader!

Niels
15 Mai 2022
Mar
14 Mai 2022

Het smaakte weer heerlijk een echte aanrader , vriendelijke bezorging en op tijd

Mark Polling
14 Mai 2022
Vita
12 Mai 2022
Laura
8 Mai 2022
Iwanloomans
8 Mai 2022

18:30 zou het klaar staan om op te halen, 19:05 rijden we weg, dat is meer dan 30 min wachten, kan niet.

Marieke
8 Mai 2022

Heerlijke sushi

Anne V
7 Mai 2022

Sushi is altijd lekker maar bestelling is helaas echt vaak niet compleet. Vanavond zat de beef kaas rol niet in de tas een gerecht van 7 euro die wel betaald is..

Johan
7 Mai 2022

Eten was koud, maar heb wel nieuwe gekregen. Toen ik de nieuwe ging halen zag ik de bezorgster op de fiets vertrekken met 3 bestellingen. Dus dat is niet gek dat het koud aankomt. En de eerst verse tempura garnalen zijn vervangen door taaie garnalen kant en klaar uit de vriezer. De kwaliteit zoals het is begonnen word minder.

Johan duijmelings
4 Mai 2022

Alles smaakte weer onovertroffen wat ons betreft de beste zaak in helmond

Pascale
2 Mai 2022

Voor het eerst een bestelling geplaatst bij Izumi, maar het wordt voor ons ook de laatste keer helaas. De sushi had een droog mondgevoel en de nori was taai, daarom twijfelden we of het vers was. Wel de complimenten voor de stipte bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sam
1 Mai 2022

Het was heerlijk. Sojasaus was lekker. Bedankt hoor xx

José
29 April 2022

Super lekker

Faro
28 April 2022

Gisteren een redelijk grote bestelling gedaan. De garnalen đŸ€ 6 stuks aangebrand. De garnalen met pankodeeg klef en te veel deeg, niet te eten. Kipsalade deksel helemaal onder het vet. Dus niet voor herhaling vatbaar op een feestdag.

Sandra
28 April 2022

Het was weer heerlijk

Familie Bari
28 April 2022

De tomatensoep vonden de kinderen te zoet. De rest was echt zoals we gewend zijn van Izumi. Heerlijke gerechten voor het verbreken van onze vasten!

Mark
27 April 2022

Hele goede Sushi! Makkelijk te bestellen en stond precies op tijd klaar. Aanrader!

Frans Hendriks
25 April 2022

prima kwaliteit en smaak

Lucie Heijmans
25 April 2022

Eten werd netjes op tijd geleverd door een vriendelijke bezorger en het eten was wederom heerlijk. Thanks

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Dorien van Esdonk
24 April 2022

Heel lekker!

J.
20 April 2022

Bestel hier vrij regelmatig en Izumi staat echt voor kwaliteit. Heerlijk gegeten maar vooral een heel vriendelijke bezorgster met de liefste stem die ik in tijden gehoord heb en een super oprecht vrolijke uitstraling. Is zelfs zo vrij geweest om de toetjes na te bezorgen. Hebben heerlijk genoten!

Wioletta
19 April 2022

Altijd lekker.

Molenaar
18 April 2022

Altijd top!

Johan duijmelings
18 April 2022

Zoals gewoonlijk een dikke 10 heerlijk

Hannie swaanen
17 April 2022

Was geweldig lekker goede verzorgd voor herhaling vatbaar

Can
15 April 2022

Eten was helemaal koud. 20 min eerder bezorgd dan ik had gevraagd. Alle sushi was over elkaar en sommige sushi rollen hadden niet eens inhoud. Grote teleurstelling, eten leek ook gewoon alsof het van de vorige dag was.

Iris
14 April 2022

Altijd lekker en vers. Optijd klaar voor afhaal

Hermans
13 April 2022

Het was heerlijk ! Bezorging was ruim voor de afgesproken bezorgtijd !

Marianne
12 April 2022
Marion Vogels
11 April 2022
Marjolijn
10 April 2022

Heerlijk!

Tim van Lierop
10 April 2022

Veel stukken sushi waren kapot en vielen uit elkaar. Weet niet of dit door de bezorging kwam of iets anders

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cor
8 April 2022
Annemieke weijers
7 April 2022

Heerlijk gegeten

Daphne
7 April 2022

Heerlijke sushi, de nasi en noedels, gebakken champignons, pokebowl crispy chicken zijn 1 van m'n favorieten. Maar eigenlijk is alles lekker bij izumi. De service is ook goed, ga zo door izumi Helmond.

Kanters
4 April 2022

Goede sushi.

Kandelaars
3 April 2022
Severine
3 April 2022
Ted Nuenen
3 April 2022

Afgelopen zaterdag sushi met bijgerechten afgehaald. Op tijd klaar, goed verpakt, heerlijk gegeten voor een goede prijs. Al een paar keer gedaan en zeker niet de laatste keer..!

Kristel Janssens
1 April 2022

Helaas was zat er te weinig of geen mayonaise tussen de soushi waardoor die droog van smaak was ik heb het in de prullenbak gedaan wat zonde van mijn geld was.

Omar
31 MĂ€rz 2022
Rob Schalk
29 MĂ€rz 2022
Bianca de Kort
29 MĂ€rz 2022

Doordat bezorging met de fiets is gedaan waren de warme gerechten al vrij koud helaas. Misschien beter met een warmhoudbox bezorgen een betere optie?

Marieke
28 MĂ€rz 2022

Was weer heerlijk. Kwaliteit prijs verhouding is top!

Femke Van Veldhoven
28 MĂ€rz 2022

Super sushi

Frans Hendriks
27 MĂ€rz 2022

prijs -Qualiteit-Quantiteit verhouding uitstekend

Eveline
27 MĂ€rz 2022
Massimiliana Van de Ven
27 MĂ€rz 2022

Jammer dat ons bestelling vaak te laat komt en als we op de afgesproken tijd af halen moeten we vaak lang er op wachten want dan is het niet klaar😌

Daan
24 MĂ€rz 2022
Marianne
21 MĂ€rz 2022
Peter
20 MĂ€rz 2022

Lekkerste van helmond en omstreken

Hans
19 MĂ€rz 2022

Heerlijke sushi!

Iris
18 MĂ€rz 2022

Altijd lekker en zeer goede service!

Anja
18 MĂ€rz 2022

Heerlijk eten en perfect op tijd bezorgd.

Femke
16 MĂ€rz 2022

Super vers, fijne service en een prima prijs!!

PM
16 MĂ€rz 2022
Aleyna
14 MĂ€rz 2022
Marjolein van Leeuwen
14 MĂ€rz 2022

We hebben genoten van de heerlijke sushi!

Jorieke
14 MĂ€rz 2022

Eten was heerlijk. Maar bij zelf afhalen kreeg ik, na lang wachten, een tas te weinig mee waardoor ik in eerste instantie veel miste. Is alsnog wel gebracht. Goed opgelost.

Pascale
13 MĂ€rz 2022
M
12 MĂ€rz 2022
Gwen
7 MĂ€rz 2022

Beter dan mojo!

Wulms
7 MĂ€rz 2022
Sara van Lieshout
6 MĂ€rz 2022
Ingrid
27 Februar 2022

Heerlijk!

Erica Ronken
27 Februar 2022

Jammer dat het warm eten koud was en toelaat bezorgt en de suzzie lag door elkaar

Gregory
26 Februar 2022

Great taste and plenty of pickled ginger on the side.

Van hoeck-stuiver
26 Februar 2022

Het eten van izumi is altijd even goed over heerlijk gewoon ik ben grote fan van jullie sushi nog nergens zo goed gesmaakt

Linda
26 Februar 2022

Besteld voor afhaal om 17:00 maar toen ik er was om 17:00 stond het nog niet klaar maar moest ik nog 20 minuten wachten

Inge Kuijpers
24 Februar 2022

Eten was zoals gewoonlijk echt heerlijk, alleen de bezorgtijd klopte voor geen meter. Om 17:15 online gereserveerd voor 19:00 uur de bezorger stond pas om 19:22 voor de deur. Schandalig!

Frank
21 Februar 2022

Heb lang gewacht tot de bestelling klaar was. Het tijdslot dat opgegeven werd klopte niet.

Hg
20 Februar 2022

Online besteld, 18.00 ophalen. Uiteindelijk nog ruim 35 min moeten wachten.

Pascale
19 Februar 2022

Lekkere sushi en netjes verzorgd

Angelique
17 Februar 2022

Top! Snelle bereiding, goede service en goede kwaliteit

HJGM van de Ven
15 Februar 2022

We bestellen regelmatig online en het komt zelden voor dat we het eten op de afgesproken tijd op kunnen halen of bezorgt wordt. We hebben een keer bijna 2 uur moeten wachten op een online bestelling die bezorgt werd. We hebben gebeld en het leek op een "vergeten" bestelling. Slechte zaak!

Willie
14 Februar 2022

Super servie en vriendelijk en altijd lekker đŸ˜‹đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»đŸ‘đŸ»

Mark
13 Februar 2022

Ik kwam een bestelling ophalen, heb dus niet in het restaurant gezeten. De entree was wat chaotisch, door veel lopende/wachtende obers. Wel mooi om de koks aan het werk te zien in de open keuken. De bestelling was een kwartier later klaar dan afgesproken, maar de kwaliteit van het eten was weer erg goed.

Wijnhoven
13 Februar 2022

Het was weer zooo lekker en goed. Bedankt

Dankjewel đŸ‘đŸŒ
12 Februar 2022
F
12 Februar 2022
Erica ronken
12 Februar 2022

LeÄ·ker ge eten

Jorieke
7 Februar 2022

Lekker eten. Was meer dan genoeg. Ophalen ging ook heel snel.

Iwan Loomans
6 Februar 2022

10 tot 15 min langer moeten wachten als de afgesproken tijd om het af te halen

Thea
6 Februar 2022

Heerlijk thuis gegeten van de sushi en grill. Alleen jammer dat het wachten op de bestelling zo vreselijk lang duurde. Bestelling was online gedaan. Maar het eten was top!

Dee
6 Februar 2022

Vaker wat besteld, was altijd prima maar eten was dit maal koud. Leek wel koelkast koud. Erg jammer

Antonios
6 Februar 2022

The saus from the chicken with sesame and the mushrooms saus was a bit too sweet, but for the rest all fine

Jeanne Ogier
5 Februar 2022

Goede service, snel af te halen, warm en koud gescheiden, grote porties, heerlijk gegeten !!

Faycal
5 Februar 2022

Heerlijk, het geld meer dan waard.

Michael en Barbara
4 Februar 2022

Weer een heerlijke pokebowl gehad. Smaakt altijd goed bij Izumi

Nina
4 Februar 2022
Walther Heijmans
3 Februar 2022

Heerlijk eten , goede service met erg vriendelijk personeel dat super hard werkt om de klanten te verwennen .

Antonic
31 Januar 2022

Zoals altijd heerlijk gegeten

Anoniem
31 Januar 2022

Ikbkwam het zelf ophalen en alles was al koud. Beetje jammer. Ook als je laat bezorgen is alles al koud.

Stiphout
31 Januar 2022

Lekker gegeten. Er werd gebeld van te voren dat de bestelling door drukte iets later bezorgd zou worden, maar hij was er precies op tijd! Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marielle
30 Januar 2022

Altijd lekker! Mooi op tijd bezorgd en erg vers. Dank je wel weer!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ruud
30 Januar 2022
Margo
30 Januar 2022

Zoals gewoonlijk heerlijk gegeten

Ronken
29 Januar 2022

Wat hebben we weer lekker gegeten alles vers top bedrijf

Kristel
29 Januar 2022

Heerlijk genoten van een sushi schaal met bijgerechtjes!

Aafke van Overbeeke
28 Januar 2022

Weer heerlijk gegeten. De porties zijn groot en alles is lekker!

Robben
27 Januar 2022

heerlijk vers gereed op afgesproken tijdstip eigenlijk zoals altijd

Freek
27 Januar 2022

Sushi van Izumi is altijd vers en de schalen goed gevarieerd. Alles staat op tijd klaar als je komt afhalen en vriendelijke bediening. Tijd om binnenkort eens een restaurant afspraak te maken nu het weer kan.

Frans Hendriks
26 Januar 2022

precies op tijd en heerlijk!!!!

Hopman
25 Januar 2022

Goed verzorgd!!!

Eliass
25 Januar 2022

Ontzettend lekker !

vanOsch
25 Januar 2022

Heerlijke verse sushi! Makkelijk online te bestellen.

Tineke
23 Januar 2022

Was allemaal lekker alleen jammer dat de warme gerechten niet meer heel warm waren.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Van leuken
23 Januar 2022

Heerlijke sushi. Ga ik zeker vaker naar toe.

I mansvelders
23 Januar 2022

Heerlijk gegeten echt top! Makkelijk via app bestellen . Vriendelijk personeel. Ook kids vonden super lekker!

Sonja Reniers-Meuffels
23 Januar 2022

Top sushi! Heerlijk vers, echt een aanrader 😊

Leuken
23 Januar 2022

Na een tijdje wachten bleek dat onze bestelling te zijn meegegeven aan iemand andes. We moesten wachten tot dit terug kwam en kregen dit mee... Hierdoor waren sommige dingen koud en taai.

maaike
23 Januar 2022
Anne
23 Januar 2022

Als eerste waren ze 25 min te laat, wat ik kan begrijpen omdat het druk is. Daarna is de verkeerde bestelling geleverd, contact hierover gaat vrij moeizaam. Wanneer ik aangeef ik het vrij vervelend vind dat ik nu weer een uur moet wachten om mijn eigen eten en of we dan het verkeerde eten mochten eten. Nee, of we gaven dit terug en kregen onze bestelling of we kregen niks meer. Sorry maar het is niet mijn fout dat het verkeerd is geleverd, er waren meerdere gasten met honger. Als ik dit aan geef krijg ik op een vrij geïrriteerde en boze toon terug dat het nou eenmaal zo is. Uiteindelijk 1,5 uur moeten wachten op eten.. ze hebben we sushi gegeven als ‘oplossing’ maar het gaat me om de toon van het telefoon gesprek die ik zelf niet acceptabel vind naar een klant.

Marlies
22 Januar 2022

Het was heel erg lekker. Veel variatie en zag er ook nog eens heel mooi uit!

Mariska
21 Januar 2022

Het is vers en goed bereidt.

Tarik
20 Januar 2022

Super snel geleverd. Eten smaakt heerlijk. Netjes verpakt. Warm en koud gescheiden geleverd. Absoluut een aanrader.

Van den Reek
20 Januar 2022

Het was een grote bestelling en toch klopte alles en de warme gerechten waren nog goed warm toen we het thuis opdienden

Pleun
20 Januar 2022

De sushi staat altijd op tijd klaar en smaakt heerlijk! Wij zijn fan!

Wesley van Schaijk
20 Januar 2022

We kwamen vaak bij jullie in het restaurant. Sinds de lockdown bestellen we vaak en is altijd erg lekker. Service is ook altijd top! Tot gauw in het restaurant.

Caroline
19 Januar 2022
Elias
18 Januar 2022

Altijd vers en lekker ook altijd netjes ingepakt

Vd kerkhof
16 Januar 2022

Heerlijke sushi

Arie
16 Januar 2022

Prima sushi. Bezorging ook netjes op tijd.

Mark
16 Januar 2022
Dillen
16 Januar 2022
Jack Klumpers
16 Januar 2022

Je krijgt via de app een tijd door om af te halen en dan moet je bij Izumi nog bijna een half uur wachten. Dit moet zeker beter kunnen.

Michel
16 Januar 2022
Inge
15 Januar 2022

Normaal gesproken is alles echt super, maar deze keer waren de Maki rollen niet mooi, zeer los gerold en vielen half uit elkaar. De bezorger was ruim 30 min te laat
.. Dus jammer van deze bestelling, hopelijk is het volgende keer weer als vanouds anders moeten we jammer genoeg uitwijken naar de concurrent.

C.
15 Januar 2022

Bezorging kwam 20 minuten later, maar de sushi was heerlijk

van den Berg
15 Januar 2022

Prima verzorgd en heerlijk gegeten!

Kiran de Wolf
15 Januar 2022

Werd een half uur later dan de bezorgtijd.na bellen de bezorger was onderweg.na bezorgen bleek dat het niet compleet was.na bellen binnen 10 minuten gebracht.Dat was snel geregeld.mischien beter controleren.

Veerle Teunissen
12 Januar 2022

De sushi was niet wat we gewend waren van jullie. Het was sompig en zat weinig smaak aan. Normaal gesproken zijn we erg tevreden maar deze keer viel het heel erg tegen

Joey Markx
10 Januar 2022

Goede porties en lekker!

Gideon Roelands
10 Januar 2022

Goede service, lekker eten en vriendelijke mensen, echt een aanrader als je van goed eten houd

Bianka
8 Januar 2022

Was weer erg lekker!

Evva
8 Januar 2022
Annemiek Tielemans
8 Januar 2022

Het eten was goed, de bezorging prima en vriendelijk. Echter, ik heb minder producten gekregen dan ik heb besteld en betaald. Volgende keer beter controleren aan de deur.

Frank
8 Januar 2022
Dortmans
8 Januar 2022

Super lekker .

Rt
7 Januar 2022

Heerlijke sushi gegeten!

Janet
6 Januar 2022

Altijd lekker en op tijd !!

Danielke
6 Januar 2022

Veel keuze en heerlijke gerechten voor een goede prijs. We komen zeker een keer eten als het restaurant weer open is

Hein gilsing
6 Januar 2022

Eten is top en netjes optijd

A V t
6 Januar 2022
Pien
5 Januar 2022

Super lekker weer

Sabine
5 Januar 2022

Ruim 30 minuten gewacht terwijl de gereserveerde tijd allang voorbij was, 5x gevraagd hoe het met mijn bestelling was zonder terugkoppeling. Pas toen ik enigszins geĂŻrriteerd nogmaals ging vragen hoe het ermee stond ging er iemand echt zoeken. De kwaliteit die we gewend waren van de sushi was ook absoluut niet meer wat het was. Erg achteruit gegaan helaas.

Mirjam
4 Januar 2022

Jammer dat ik nog moest wachten en sushi was koud

Jorieke
3 Januar 2022

Het eten is onwijs heerlijk. En je krijgt grote porties. Echt top! Minder: Bij afhalen duurt het wachten best wel lang. En Tot mijn dochters spijt zaten de mini loempia’s er niet bij. 😱. Maar ik zou zo weer bestellen!!!!

Nina
2 Januar 2021

De sushi was taai :((

Thea Heldens
2 Januar 2021

Heerlijk gegeten en mooi op tijd bezorgd.

Monique
2 Januar 2021

Op feestdagen gaat het altijd mis bij jullie, erg jammer. Nu weer geen stokjes, sojasaus en wasabi erbij geleverd. Niet de eerste keer helaas.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Frank
2 Januar 2021

Sushi was zoals we gewend zijn heerlijk maar een uur te laat bezorgd!! Als een bezorg moment niet kan worden gehaald en dan heb ik het niet over 10 minuten ,geef dit dan even door aan de klant zodat deze op de hoogte is. Bezorger was overigens wel heel vriendelijk

Lucie Heijmans
2 Januar 2021

Het was weer heerlijk ga zo door , een top team dat ondanks de corona regels goed voor zijn klanten zorgt. Dikke pluim

Sytse Heijmans
1 Januar 2021

1e keer besteld, was echt fantastisch lekker. Ik zou graag iets van Koe lo yuk op het menu zien komen. Is altijd lekker.

Fam van brakel
1 Januar 2021

Misosoep was te zout verder was alles lekker

Kemal Gun
1 Januar 2021
Damian
31 Dezember 2021
Rob
31 Dezember 2021

Fijne bezorger! Lekker 😋

Daniëls
31 Dezember 2021

Heerlijk gegeten

maikel Dewinden
31 Dezember 2021
E
29 Dezember 2021
johan derkx
29 Dezember 2021

top service en goed eten

Wietse
29 Dezember 2021

Prima kwaliteit; voor ieder wat wils. Netjes verpakt en keurig op tijd bezorgd.

Christel Heatubun
28 Dezember 2021

Izumi heeft de allerbeste sushi van Helmond,altijd vriendelijk personeel,goede kwaliteit eten.Wij bestellen altiid daar!

Tanja
27 Dezember 2021
Lucie
27 Dezember 2021

Geweldig heerlijk gegeten ondanks dat het restaurant in verband met covid gesloten is en we het zelf hebben afgehaald. Super , dikke pluim voor het personeel .

Dagmar Mollemans
27 Dezember 2021

Ik had 1e kerstdag online besteld voor 2e kerstdag. Bij ophalen moest ik even wachten (warme dingen werden bereidt) Alles was netjes verzorgd, niet afgeraffeld. Dus nog steeds kwaliteit. Warme gerechten ook ruim voldoende, boven verwachting zelfs. Ze waren met veel personeel maar ieder had zijn taak dus was heel gestructureerd. Geen chaos of paniek en het was druk. Niks vergeten en alles was vers en heerlijk.

Claudia de Groot
27 Dezember 2021

Lekkere sushi

Marco
27 Dezember 2021

Heerlijke sushi en voor een betaalbare prijs. We komen hier zeer regelmatig en is is altijd top verzorgd.

Yolande van Oorschot
26 Dezember 2021

Lekker, alleen de hapjes in de Kerstbox waren aan de grote kant. Paste niet in een keer in mijn mond.

Angelique Damen
26 Dezember 2021
Laila
26 Dezember 2021

Het was super lekker! Niks op aan te merken :)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maaitai
25 Dezember 2021

Beste Sushi van Helmond, altijd heerlijk! elke keer weer!

Nihad
25 Dezember 2021

HEEEEEEEEERLIJK, zoals altijd! Fave sushi restaurant ever!!!

Linda
25 Dezember 2021
Jemy
25 Dezember 2021

Ik bestel hier niks meer. Wij zijn heel erg ziek geweest heel de nacht kotsen. Jammer heel onze kerstavond is bedorven net als het eten bedorven was. Heel erg dit want het is niet goedkoop. Dus voor ons geen Izumi meer.

Claudia
25 Dezember 2021

Hoewel wij een dag van tevoren hadden besteld, kwam de bestelling ruim 20 Minuten te laat, de bezorging gebeurde via fiets. De warme gerechten waren lauw qua temperatuur en moesten opgewarmd worden. Wij waren ook verbaasd dat er nog zo veel plastic verpakking werd ingezet, is er geen alternatief?

Erica ronken
25 Dezember 2021

We hebben lekker gegeten op kerstavond super lekker

Ger
25 Dezember 2021

Heerlijk gegeten!

Marjan de Greef
25 Dezember 2021

Moest wat langer wachten maar was geen probleem.. drukte ivm kerstavond

Smits
24 Dezember 2021

Was erg lekker !

Klaas
24 Dezember 2021

Heerlijke verse sushi

Roger
24 Dezember 2021

Heerlijk eten

Twanjs
24 Dezember 2021

Heerlijk eten en super goede bezorging! Top

Vera Vrenssen
24 Dezember 2021

Ik had online besteld en dit zou om 18:20 klaar zijn echter was dit pas om 18:55 klaar

Tom
24 Dezember 2021

Heerlijk en vers. Het wachten van een half uurtje is dat zeker waard!

Sander
23 Dezember 2021

Familiebox XL met een wijziging UnagiBeef wat helemaal geen probleem was dus helemaal blij + het was allemaal superlekker.

Rene Van Den Eynden
23 Dezember 2021

Beoordeling gaat over mijn 5 eerdere bestellingen. Over dien van gisteren, voor 25 december a.s., Kan ik nog niets zeggen, want ik heb besteld voor 18.30 uur op 25 december a.s.. Na ontvangst van de bevestiging heb ik gisteren nog gebeld en gesproken met Zheng, die mijn opmerking nogmaals bij mijn bestelling heeft gezet. Ik ontvang graag bevestiging dat ik op zaterdag 25 december a.s. mijn bestelling op kan halen. Mobiel ben ik bereikbaar op het door mij bij mijn bestelling opgegeven telefoonnummer.

Gabi Sandifort
22 Dezember 2021

Top,op tijd en super👊

Monique
21 Dezember 2021

Het was weer fantastisch lekker,echt een aanrader!!!

Stefan
19 Dezember 2021

Top. Eten. Heerlijk

Frans Hendriks
18 Dezember 2021
John
17 Dezember 2021

Goed verzorgd, lekker en op tijd klaar om af te halen.

Verspaget
17 Dezember 2021

Heel erg lekker.

Besteller
17 Dezember 2021

Heerlijk maar koud , afstand te ver om door een fietser te laten bezorgen

de Bruijn
15 Dezember 2021

Mijn order was niet compleet en het duurde 15/20 minuten langer dan het gekozen bezorg moment. Het eten zelf was verder prima, maar wel een beetje jammer van het voorgaande.

brigitte
14 Dezember 2021

Heel lekker vers!

Vd Ven
14 Dezember 2021

Heerlijk gegeten!

Gert Jan Koedam
14 Dezember 2021

Overall, was het een maaltijd met lekkere smaakjes; Tonijn en Zalm waren heel lekker in de puurheid, de garnalen waren als altijd. De kip sate was wat te droog; net iets te lang het vuur gezien en de bananen had ik verwacht in tempura beslag.

P
13 Dezember 2021

De sushi was opzich lekker, maar zeker niet vers bereidt. De kipsalade lag in een badje saus en de kip rook en smaakte muf. Verder was de kipterriyaki gewoonweg droog gebakken kip met terriyakisaus erop gekwakt. Kwaliteit van een teleurstellend fastfoodrestaurant..

Lonne
12 Dezember 2021

Alle stukjes avocado waren tot en de kip was niet lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Domingo
12 Dezember 2021

Het was weer heerlijk. Voor het eerst een Bento box besteld, maar zeker niet voor het laatst.

Swinkels
12 Dezember 2021

Prima kwaliteit en goede prijs

Wouter
11 Dezember 2021

Goede kwaliteit, smaakvol en op tijd bezorgd

Ivo
11 Dezember 2021

In de kou op de fiets bezorgd door een dame die keurig belde van te voren. Sushi was heerlijk.

Miranda Cornelissen
11 Dezember 2021

het was weer heerlijk en bezorging was goed en snel

Camille Carbone
11 Dezember 2021
Yvonne
10 Dezember 2021

Poki bowl was goed De noedels waren droog en de snackbox ronduit niet te eten vet droop eraf aardappelkoekjes met meer deeg dan vulling mini loempia s leeg alles was veel te hard gefrituurd de snackbox is in de vuilnisbak beland Kortom een erg onplezierige eerste kennismaking en zonde van de € 40,00

Faro
10 Dezember 2021

Jammer dat onze garnalenspiesen die normaal gesproken zo lekker zijn koud waren bij leveren. Verders was alles weer đŸ€€

Jcf van de westerlo
10 Dezember 2021
Twanja Spierings
9 Dezember 2021
Verstappen
9 Dezember 2021

Online bestellen ging makkelijk, bestelling was op tijd klaar. En heel belangrijk: super lekker!

Thirsa Hegeman
9 Dezember 2021

Na bestelling ontving ik rond het eigenlijke bezorgtijdstip een telefoontje dat mijn bestelling iets vertraagd was en dat hij zo snel mogelijk bezorgd ging worden. Fijn dat dit zo gecommuniceerd wordt! Ook zat er ten compensatie een extra portie spekkoek bij. Wel had ik warme en koude gerechten besteld. Bij bezorging bleek dat de warme gerechten op z'n best lauw waren. Ik denk dat doordat de bezorging wat langer op zich liet wachten de gerechten al klaar waren. Maar dan heb ik liever dat de warme gerechten opnieuw bereid worden, want ik zat niet echt met vreugde te eten (en opwarmen was ook niet echt een optie). Verder was de kwaliteit vd sushi wel echt top en alles was compleet. Als laatste had ik bij opmerkingen vermeld dat wij geen sojasaus/wasabi/gember wilde omdat wij dit niet gebruiken en anders weggooien. Helaas is dit tot nu toe altijd fout gegaan en zit het er altijd bij. Graag hoor ik nog even iets van jullie.

Cliffaina
9 Dezember 2021

Was super

Meulendijks
7 Dezember 2021
marc
6 Dezember 2021

Grote bestelling gedaan , opgehaald maar het vlees was ijskoud

Eddy
5 Dezember 2021
Wijnhoven
5 Dezember 2021

Zoals altijd is het eten weer top . Kan niemand anders aan tippen .

Eric van Oosterhout
5 Dezember 2021
Najat
5 Dezember 2021

Het was heerlijk!

Jolanda
4 Dezember 2021

HĂ©Ă©rlijk en snel bezorgd

Johan
4 Dezember 2021

Het eten is echt heel goed, wel jammer dat bepaalde dingen uitverkocht blijken te zijn, maar dat is al 2 weken zo. En het eten was 30 min. Later klaar als wat ik besteld had.

Holten
4 Dezember 2021

De Sushi leek flink door elkaar geschud en was een rommeltje, maar de smaak was prima. Wel jammer want het oog eet eerst.

Joyce L
4 Dezember 2021

Alles weer top in orde đŸ‘ŒđŸ»

v Eijk
3 Dezember 2021

Het warme gedeelte vd bestelling was meer koud dan warm, waardoor het taai werd. En voor 18.15 uur besteld om te bezorgen 18.24 iur mail dat het onderweg was en pas om 18.45 in huis...

Jo
3 Dezember 2021
maikel Dewinden
2 Dezember 2021
Danny van den Heuvel
1 Dezember 2021
Guusje
1 Dezember 2021

Lekkerste sushi

Ardy
1 Dezember 2021

altijd lekker

Farida
29 November 2021

Erg snelle levering, maar helaas was het eten deze keer minder. Alles was koud en de noodles waren duidelijk opgewarmt.

Esmee
29 November 2021

Wij hebben weer genoten dankjewel izumi Helmond

W. van Oosterhout
28 November 2021

helemaal goed niets op aan te merken alles ok

Pennings
28 November 2021

de zoete aardappel friet was ijskoud bij aankomst 
 erg jammer dus niet opgegeten !!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sabrina
28 November 2021

Ik was niet tevreden bij m’n laatste bestellingen maar vandaag was het weer top. Heerlijk gegeten! De bezorger was er zelfs eerder.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Coen
27 November 2021

Prima prijs, bovengemiddeld goed ‘Japans’ eten in de regio!

Justyna
27 November 2021

Sushibox was heel lekker top!

Kay
24 November 2021

Het eten was heerlijk. We hadden om 17:35 besteld om het om 18:30 op te halen. Het was om 18:45 klaar. Dat was een minpuntje. Het eten was verder top!

Mark van Duijnhoven
22 November 2021
Schutte
21 November 2021

Eten was voortreffelijk, alleen jammer dat 2 bakjes niet goed dicht zaten en alles vol zat , maar we hebben er niet minder door gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Debbie
21 November 2021

De vorige keer echt superlekker gegeten bij Izumi. Nu wilden we eten bestellen, dus ik dacht aan Izumi omdat ik daar zo lekker gegeten had. Het was prima, maar sushi was wel een beetje omgevallen onderweg denk ik, in het restaurant was het net iets beter. maar alsnog helemaal prima en lekker.

Wytske
19 November 2021

Altijd heel tevreden. Maar de bestelling was bijna een uur later dan door Izumi werd aangegeven in de mail en bij een paar doosjes waren de sushi’s “geschud “. Saus tegen de deksels en deels uit elkaar. Heel jammer. Zijn we zeker niet gewend. Smaak verder prima.

Anoniem
19 November 2021

Geen ster waardig. 30 minuten moeten wachten + koud eten

Eveline
19 November 2021

Alles was erg lekker, we hebben echt genoten. Het enige wat tegen viel waren de gebakken mosseltjes die waren erg hard gebakken, jammer

Richard
15 November 2021

De sushi was heerlijk. Zeker een aanrader. Wat jammer was op tijd besteld maar kwam iets later als gepland, netjes gebeld door hun en iets extra gekregen. Was in een woord : Top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Alana
14 November 2021
Anne
14 November 2021

Normaal nooit klachten. Maar de kipsalade was niet lekker, Kip was nat sla ook te zompig. Viel 3cht tegen, zelfs niet opgegeten. Normaal geen klachten ook niet over de kipsalade

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sandy
14 November 2021
Kersten
14 November 2021

Het eten werd 45 minuten te laat afgeleverd. Het was niet warm, en de bakjes met saus waren onderweg open gegaan waardoor de gefrituurde groente helemaal zacht en nat was. Erg jammer, omdat ik mensen had uitgenodigd om te komen eten en het dus niet goed was.

E.
13 November 2021

Super lekker! Vooral de gerechten van de grill. Snelle bezorging en alles netjes verpakt. Voor herhaling vatbaar.

Vanessa
13 November 2021

Wederom voortreffelijke pokebowl. Tijd is wel een dingetje heb 35 minuten zitten wachten op mijn bestelling

Paul
13 November 2021

Kwaliteit van de sushi is zeer goed. Hadden alleen 20 minuten later ons eten klaar bij afhalen dan afgesproken.

Tim
13 November 2021

Was weer heerlijk! Ik zou graag het recept willen van de zwarte peper beef đŸ€©

Sven
13 November 2021
Danae
12 November 2021

Het was weer heerlijk! Helaas wel maar 2 soya saus gekregen terwijl het best een grote bestelling was, dat was wel een beetje jammer maar verder heeft het goed gesmaakt en hele ruime porties!

Sanne
12 November 2021
Stef
12 November 2021

2e keer op rij de knoflook saus vergeten mee te leveren.

Ingrid
12 November 2021

Heerlijk! Prijs/kwaliteit top! Afhalen netjes op tijd.

Cor van Rijsingen
12 November 2021
Vanhulle
11 November 2021

Kwaliteit is super maar als je mag afhalen om 18u45 en dan pas je bestelling mee krijgt om 19u15 is dat wel zeer teleurstellend.

Sabrina
9 November 2021

Sushi was helaas niet zoals naar wens. Het was niet vers en het leek alsof het een tijdje heeft gestaan..

Annie
7 November 2021

Alles was even lekker als altijd! đŸ„°

Joke
6 November 2021

Heerlijke sushi gegeten !

Anne en Bo
5 November 2021

Mango was helaas verre van rijp. Voor de rest was het heerlijk!

Paul
4 November 2021

Het eten was er snel maar de gefrituurde garnalen waren ijskoud en de Panko viel van de garnaal af. De sushi viel uit elkaar en de miso soep was veel te zout. Bestel er regelmatig en ben normaal heel tevreden maar dit was heel erg slecht.

Claudia
2 November 2021

Fijne trays en bakjes, staat ook nog gezellig op tafel!

Slegers
31 Oktober 2021

altijd lekker . 1 van de beste van Helmond

Nina van Knippenberg
31 Oktober 2021

Het eten was koud, de warme gerechten waren ook klef. Om 15:37 besteld met als optie zo snel mogelijk en om 17.20 eten gekregen. Zeker niet tevreden, zullen niet snel weer bestellen

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Iray wirjosemito
31 Oktober 2021

Eten was wel lekker. Ik heb het afgehaald en moest eerst een uur wachten en toen ik daar was nog 10 minuten. Heb wel de hele avond buikpijn gehad en op de wc gezeten naderhand. De sushi met krab erin heeft volgensmij ook avocado erin en die was helemaal bruin en niet lekker.

Marco
30 Oktober 2021

Lekkere sushi en voor een goede prijs. Op tijd klaar en veel variatie.

Frans Hendriks
29 Oktober 2021

smaakte goed...vlees een beetje taai gebakken.....levering perfect op tijd

Batoul
28 Oktober 2021

In de restaurant het smaak is lekkerder dan thuisbezorgen. Ik kreeg anderen kwaliteiten!!!

Mdb
24 Oktober 2021

Het eten smaakte prima, het afhalen daar tegenover ging wat minder. Het duurde bijna 15 minuten langer dan de oorspronkelijke afhaaltijd. En de warme gerechten waren na aankomst thuis (8 minuten verderop) al bijna koud. Gelukkig kan aan de sushi weinig fout. Beetje jammer, maar over het algemeen prima!

Nancy
24 Oktober 2021

we hadden online besteld en moesten 20 minuten langer dan de afgesproken tijd wachten. Wellicht daarom de vlees spiesjes koud...verder was alles lekker.

Verschuren
24 Oktober 2021

Wij eten en bestellen hier altijd super graag. Helaas was het gisteren wegens drukte een uur later dan gepland. Op zich ook niet erg , kan altijd gebeuren natuurlijk wegens tekort aan bezorgers. Maar nu kwam al het eten koud aan helaas ( fried dishes).

Monique
21 Oktober 2021

Weer heerlijk genoten

ilse
20 Oktober 2021

helaas voor de tweede keer nu dat het eten een half uur na de opgegeven bezorgtijd geleverd wordt. verder was het weer lekker.

Faro
19 Oktober 2021

Alles wat lekker, het is alleen jammer dat de inktvis taai was en de gamba’s droog

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

RvA
18 Oktober 2021

lekkere en verse sushi

Domingo
18 Oktober 2021

Had online besteld voor 18:30. Ik was 5min te vroeg, maar het stond toch al klaar. Had een dragonrol box en het smaakte heerlijk. 😋😋😋

-
17 Oktober 2021
Rob
17 Oktober 2021
Familie Bari
16 Oktober 2021

Valt altijd in de smaak, echt altijd!

Renata
16 Oktober 2021

Super

Mimoun
14 Oktober 2021

Top!!!

Rick Emonds
14 Oktober 2021

Izumi blijft mij verassen! Inmiddels bij bijna alle vestigingen gegeten vanaf de 1ste vestiging open is en keer op keer top verzorgt eten en zeer vriendelijk ontvangen! Graag tot de volgende 😋

Cor van Rijsingen
13 Oktober 2021

lekkere sushi en overheerlijke nasi met gegrilde garnalen , voor herhaling vatbaar keurige en vriendelijke bediening , netjes op tijd en goed verpakt

Van de Graaf
13 Oktober 2021

Heel lekker, en volgens mij worden ze steeds beter! Een aanrader.

Kristel Janssens
13 Oktober 2021

Had wel mat meer sushi mayonaise tussen mogen zitten verder alles oke een goed restaurant

Rob
12 Oktober 2021

Gegrilde kip niet goed gegrild, maar verder erg lekker!

Rob
10 Oktober 2021
Mirella
10 Oktober 2021

Weer superlekker zoals gewoonlijk!!

Ester
10 Oktober 2021

Heerlijke sushi!

Jeannet vd water
9 Oktober 2021

Super lekker. En grote porties

Aafke van Overbeeke
9 Oktober 2021

Het eten was weer heerlijk alleen sommige warme gerechten waren niet meer warm.

Familie Bari
6 Oktober 2021

Heerlijk eten altijd. En ook heel snel.

Christel
5 Oktober 2021

Altijd fijn om bij Izumi te bestellen,eten is superheerlijk daar en snelle en vriendelijke service. Top!

F. Swinkels
4 Oktober 2021

Altijd goed, alleen deze keer zat er iets wat besteld was niet bij. Maar heb ik nog nooit gehad en bestel er best vaak.

Alis
2 Oktober 2021

Best sushi in town!

Pauline Vereijken
1 Oktober 2021
Eefje
1 Oktober 2021

In minder dan een uur bezorgd, kwaliteit was super!

Jantje
1 Oktober 2021

Biefstukspiesjes waren lekker mals, helaas de lamskotelet taai.

Frans Hendriks
29 September 2021

prima op tijd en HEEEEEERLIJK

Khadija
28 September 2021

De bezorging was snel maar het eten was koud/lauw. Ik heb al eens gegeten in het restaursnt toen was het eten top een 10 waard nu helaas een 2. Het was zeker niet vers leek even opgewarmd te zijn sterke frituur smaak. De zoete aardappel was koud de sushi zag er niet smakelijk aan de bovenkant. De knoflooksaus gelig en leek oud en smaakte niet goed meer. zonde van mijn geld

Bart
27 September 2021

Heerlijk...we zijn dol op sprankeling advocado en de izumi...eigenlijk allemaal. Veel diversiteit

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Danny van den Heuvel
23 September 2021

Heerlijk gegeten. De warme dingen goed warm en de koide dingen goed koud. Aanrader.

M.Dingen
22 September 2021

Lekker eten en snelle levering. Super

Sandra
20 September 2021

Weer een heerlijke en verse pokĂ© bowl! Ook de sushi was erg lekker. Top, zoals altijd 😋😋

Yana
19 September 2021

Heerlijke eten, snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Marion
17 September 2021

Zoals altijd.......heerlijk. Staat netjes klaar op aangegeven tijd.Top.

Maran
15 September 2021

Super lekker gegeten Had geveld dat ik wat later was met afhalen, was geen probleem. Ook was er iets niet op voorraad en netjes iets anders voor gekregen in overleg. Super service ook bij het afhalen

Kirsten vd Meer
12 September 2021
Row
12 September 2021
linda
11 September 2021

erg lekker, goed vers,op tijd klaar en niet duur

Sabrina
11 September 2021

Ik bestel vaker bij Izumi maar nog nooit zo slecht geweest als nu. Sommige gerechten waren slap en koud. De ebi tempura was geen ebi tempura. Sommige gerechten waren omgevallen waardoor er saus lekte. Het leek ook of de bestelling haastig was ingepakt. Kortom; zonde van m’n geld. Ik kan er deze keer niet meer van maken.

Frank van de Ven
9 September 2021

Wij vonden de gerechten die besteld waren door ons zeer smaakvol, alles was keurig ingepakt en nog goed warm toen ik thuis kwam. Een mooie en heerlijke belevenis

Nicole
8 September 2021

Heerlijke verse sushi en snel geleverd, we hebben ervan genoten.

Hanna
8 September 2021

Alles was super lekker, bedankt!

Frank
8 September 2021

Over het algemeen goed, echter onduidelijkheid met betrekking tot afhalen in het restaurant zelf. Het leek nogal chaotisch.

Lies kuijpers
7 September 2021

Alles was uitstekend

Shanice wilms
3 September 2021

De sushi smaakte echt oud. Ik vond het niet lekker en ik bestel wekelijks sushi. Ik weet niet wat er vandaag mee is gebeurd. Er zat iets in mijn garnalen rol. Leek wel een stuk rauwe garnaal. Heel vreemd dit.

Masen
1 September 2021
M
27 August 2021
Marek
27 August 2021
Marueke
27 August 2021

Heerlijke sushi, kwartiertje later dan aangegeven.

Koen
27 August 2021

Matige sushi, weinig tonijn keuze. Zeer slecht dat de wasabi niet vers is. En voorverpakt in zo’n klein plastic zakje word geleverd. Dat je serieus €0,50 daarvoor durft te vragen. Geen herhaling voor mij.

Lisanne
26 August 2021

Stond al klaar toen ik het kwam ophalen en was weer heerlijk!

Marielle
25 August 2021

We bestellen met regelmaat sushi bij Izumi. Vandaag smaakte het weer heerlijk. Altijd weer genieten. Het was lekker vers. Wat warm moest zijn was warm. Erg snelle bezorging.

Hedy Faro
25 August 2021

Vandaag vond ik het eten stukken minder dan dat ik gewend ben izumi. Erg jammer

Anne van hoof
25 August 2021

Erg snel bezorgt!

Sergio
23 August 2021

Top kwaliteit ! Vriendelijk personeel ! Zeer snelle service. Echt een aanrader

Peter
22 August 2021

Goeie prijs. Kwaliteit.👍

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Suus
21 August 2021

Normaal gesproken erg lekker maar vandaag viel het tegen. Vooral de snackbox was niet goed. Loempia’s erg taai en de rest niet zo lekker. Hopelijk volgende keer weer goed.

Renske
20 August 2021

Lekker, goede prijs, duidelijk menu, bezorging op tijd en vriendelijk! Had ik al gezegd lekker?!

gerlindevanzon@gmail.com
19 August 2021
Lies kuijpers
16 August 2021

Heerlijk en ruim voldoende voor herhaling vatbaar đŸ‘đŸ»

Koen
15 August 2021
Judith
14 August 2021

Was punctueel op tijd klaar maar dit keer, itt andere bestellingen. viel sushi uit elkaar. Rijst en noedels leken overgaar. Ook de kwaliteit van de mini loempia’s liet te wensen over. Jammer, normaal gesproken zijn we erg tevreden.